Referenties

NIJKERK:

Hij gaat over en gaat het volgende jaar weer met goede moed proberen. Als hij niet bij jou terecht was gekomen dan was het nu een ander verhaal, vrees ik.

Enorm bedankt voor je support. Fijn dat jij er volgend jaar ook weer bent om haar te helpen en bij te staan.

Dank voor jouw begeleiding, we zijn er superblij mee.

HOEVELAKEN:

Bedankt voor de manier waarop je Tim hebt begeleid het afgelopen jaar. Je positieve benadering (met een lolletje op zijn tijd) zorgt ervoor dat hij het prettig en zinvol vindt bij jullie zijn huiswerk te maken. Zelf vind ik het fijn je wekelijkse terugkoppeling te ontvangen, ik herken hem in wat je schrijft en zie hem zo voor me bij jullie!! In je terugkoppeling merk ik je aandacht voor hem, dank daarvoor.

Allereerst wil ik even zeggen dat we erg blij zijn dat we deze stap genomen hebben. Anne is enthousiast en vindt dat jij haar overal erg goed mee helpt. Ook zien we een stijgende lijn in haar cijfers wat helemaal super is.

Beste Alexander, de eindexamens van Willem zitten er op. Hij heeft er een goed gevoel over, dit mede door de aansturing/begeleiding van jullie.
Willem vond het altijd prettig om te komen en heeft hem meer overzicht gegeven in zijn huiswerk en planning. Fijn dat het zo goed gegaan is.
We willen je hiervoor hartelijk danken en je zeker aanbevelen bij anderen.

Toen Stijn bij HCH begon, stond hij 6 onvoldoendes. Alles is volledig naar wens verlopen. Helemaal super, Stijn heeft zijn jaar gehaald, zonder onvoldoendes op zijn lijst. Wat kan ik zeggen? Wij zijn heel blij met HCH. Superblij.

Jochem is erg positief over de begeleiding. In zijn eigen woorden: leuk is het niet want het is huiswerk maar het is wel erg fijn. De uitleg is duidelijk, en het overhoren is ook erg handig. Ook merk ik dat het hem rust geeft. En daar profiteer ik dan ook weer van! Jochem heeft stappen gemaakt qua plannen, en hij heeft ontdekt dat als je huiswerk echt maakt dat dat scheelt met leren voor toetsen.

We zijn erg blij dat we de stap genomen hebben dat Annemien huiswerkbegeleiding krijgt. Ze vindt het zelf ook fijn. Heel vaak maakte ze haar huiswerk niet bekende ze nu. Het geeft een hoop rust in huis nu ze hulp krijgt.

Sinds dat Tom naar HCH gaat is de sfeer in huis verbeterd. Geen dagelijkse strijd meer over huiswerk maken. Tom gaat met een prettiger gevoel naar school.

Huiswerkbegeleiding, wat is dat? Wij hadden geen idee, tot we vastliepen met het helpen van onze zoon. Het brugklasjaar bleek intensief voor hem en ons als ouders. Het ‘leren leren’ ging niet vanzelf. De eerste 4 maanden van het tweede leerjaar ging onze zoon daarom naar HCH. En wat bleek: hij was blijer en rustiger dan daarvoor. Hij hoefde thuis nauwelijks nog huiswerk te maken, omdat dat al op HCH gedaan was. Hierdoor verbeterde de sfeer in huis.

Leuk om elke week weer je verslag te lezen. We merken wel dat Daan lekker in zijn vel zit, dus we zijn erg blij met je huiswerkbegeleiding. Hij heeft alles wat meer op orde.

Bram is in ieder geval nog steeds blij dat hij naar het huiswerk instituut mag, het helpt hem enorm!

Mijn jongens hebben t goed gedaan. Maar wel met dank aan de tijd bij HCH! Jij hebt ze gemotiveerd om dit te doen. Dank je wel.

Omdat onze zoon geleerd heeft om zijn werk te plannen, haalt hij sinds de start bij HCH vrijwel alleen nog voldoendes. 3 Maanden na het stoppen bij HCH is het effect nog duidelijk aanwezig. Het ziet er echt naar uit dat de ‘knop om’ is en hij nu weet hoe het leren in zijn werk gaat.

Het grote voordeel is dat Sem gewoon altijd klaar is met zijn huiswerk als hij thuiskomt. Hij gaat er met plezier heen, doet zijn huiswerk en dat is het. Geen avondwerk en onnodig lange middagen meer. Vreemde en professionele ogen dwingen natuurlijk ook. Wij zijn erg positief!

 

Meer referenties op aanvraag

 

Natuurlijk staan er hier bij ‘Referenties’ alleen maar de positieve reacties van ouders. Gelukkig zijn de meeste ouders ook écht blij met de huiswerkbegeleiding van HCH/HCN. Als er een teleurstelling is, dan heeft dat meestal te maken met de verwachtingen op de korte termijn. Het is namelijk níet zo dat de schoolresultaten gelijk met sprongen omhoog vliegen als een leerling eenmaal huiswerkbegeleiding volgt. Het kost immers wel wat tijd om structuur, planning en een juiste werkhouding in de leerling te slijpen. Ook een achterstand dat in maanden (of soms zelfs jaren) is opgelopen, is niet zomaar ineens weggewerkt.
Op de korte termijn zorgt HCH/HCN vooral voor meer rust thuis. De resultaten volgen dan wel op de iets (middel) langere termijn.
Uiteraard kunnen de resultaten op de korte termijn wél een impuls krijgen door het volgen van individuele bijlessen.