WIE WIJ ZIJN

Peter Bankert

Peter Bankert

Directeur

Per 1 augustus 2019 runt Peter samen met zijn vrouw Karin, het huiswerkinstituut. Peter heeft tijdens zijn loopbaan veel trainingen en cursussen gevolgd en heeft de nodige certificaten behaald. Gevat door het leer- en studeervirus heeft hij ontdekt wat leren te leren betekent. Peter heeft zowel op de vakgebieden techniek, communicatie, bedrijfseconomie, informatica, verandermanagement als onderwijs gestudeerd. In de avonduren heeft hij meerdere studies op bachelor- en masterniveau afgerond (HBO Communicatie, HBO Vakdocent, Masterprogramma Verandermanagement, Masterprogramma Leiderschap, Bachelor ICT en Master of Business Information). ​Vanuit zijn werkervaring binnen het vakgebied verandermanagement heeft hij meerdere collega's begeleid, gecoacht en getraind. Naast de reguliere huiswerkbegeleiding van het VMBO, HAVO, VWO en MBO, biedt Huiswerk Coaching Hoevelaken ook specifieke studiecoaching voor HBO en WO studenten. ​

Karin Bankert-Willemsen

Karin Bankert-Willemsen

Studie coach

Karin heeft zowel de HBO Bedrijfskunde als de HBO Coaching afgerond en is zowel gecertificeerd Agile coach als MILS coach. Op dit moment is zij bezig met de afronding van haar bachelor Management. Met als achtergrond haar HBO coaching, als Agile coach en als gecertificeerd MILS coach, ondersteunt Karin de huiswerkbegeleiding en studiecoaching. ​ Karin heeft brede ervaring met het coachen van zowel jongeren als volwassenen. De ervaring van het coachen en begeleiden van jongeren heeft zij opgedaan binnen de zwemsport. Meerdere jaren achtereen heeft zij kinderen van alle leeftijden zwemles gegeven en geholpen met het behalen van een zwemdiploma. Daarnaast is zij 10 jaar teammanager van het in de eredivisie spelende Dames-1 waterpoloteam van ENC Arnhem geweest. Haar ervaring met het coachen van volwassenen heeft zij als coach binnen het coachingsnetwerk van haar werkgever, de nummer één schadeverzekeraar van Nederland, opgedaan. Ook Karin zet haar brede ervaring in bij het begeleiden en coachen van leerlingen en studenten van Huiswerk Coaching Hoevelaken.

Alexander Gijsen

Alexander Gijsen

Adviseur

Huiswerk Coaching Hoevelaken is in 2012 opgericht door Alexander Gijsen. Alexander is in 2001 afgestudeerd als Natuurwetenschapper aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie gaf hij al bijles en huiswerkbegeleiding. Vervolgens is hij werkzaam geweest in de wetenschap en daarna als duurzaamheidsconsultant bij het adviesbureau RoyalHaskoningDHV. Al die jaren is hij actief gebleven in het geven van huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren. Per 1 augustus 2019 heeft Alexander Huiswerk Coaching Hoevelaken overgedragen aan Peter en Karin Bankert en richt hij zich op zijn opleiding tot docent. Alexander blijft in de rol van adviseur verbonden aan Huiswerk Coaching Hoevelaken

Anouk van Ginkel

Anouk van Ginkel

Studie coördinator

Anouk van Ginkel heeft na het behalen van haar VWO diploma Economie en Maatschappij rechten gestudeerd. In 2018 heeft zij haar bachelor Rechtsgeleerdheid met als specialisatie Notarieel Recht aan de Universiteit Utrecht behaald. Naast haar werk als studie coördinator, studeert zij op dit moment Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Utrecht. Met haar ervaring en achtergrond op het juridisch en notariële gebied is Anouk een goede aanvulling op ons begeleidingsteam!

Arthur Scheerder

Arthur Scheerder

Begeleider

Arthur is na het behalen van zijn Gymnasium diploma in 2014 Werktuigbouwkunde gaan studeren in Enschede. Na een jaar is Arthur overgestapt naar de Universiteit van Utrecht om de studie Scheikunde op te pakken. In 2018 heeft Arthur zijn bachelor Scheikunde afgerond en is nu bezig met het behalen van zijn master Nanomaterials Science. Door zijn ervaring weet Arthur nu heel goed wat de knelpunten zijn binnen de vakken waar de meeste leerlingen tegenaan lopen. Arthur geeft sinds het begin van zijn studie Scheikunde bijles in scheikunde, natuurkunde, biologie en wiskunde.

Tomas Meerwijk

Tomas Meerwijk

Tomas is na het behalen van zijn bachelor Scheikunde aan de Universiteit Utrecht gestart met de master Nanomaterials Science aan de Universiteit Utrecht. Vanuit zijn achtergrond weet Tomas onze leerlingen op de juiste manier te ondersteunen bij hun studie. Tomas geeft bijlessen in scheikunde, natuurkunde, biologie en wiskunde.

Rivka van der Horst

Rivka van der Horst

Rivka studeert sinds 2019 Kunstmatige Intelligentie aan Radboud Universiteit in Nijmegen. Naast haar studie geeft Rivka bijlessen in meerdere vakken.