Bijlessen

Wij verzorgen bijlessen in alle vakken. Voor elk vak is er een vakdeskundige die de lessen verzorgt. Als je behoefte hebt aan individuele bijlessen voor specifieke vakken, dan maken we graag een afspraak om samen te bekijken wat je nodig hebt.

​Het kan zijn dat je bijvoorbeeld:

  • De stof extra wilt doornemen omdat je binnenkort een toets hebt en de stof niet voldoende beheerst (bijvoorbeeld omdat je ziek bent geweest)
  • Behoefte hebt aan verduidelijking van de stof, omdat je de les niet hebt kunnen volgen (bijvoorbeeld omdat de les te snel ging)
  • Extra wilt werken aan de ontwikkeling van specifieke leervaardigheden (zoals bijvoorbeeld het maken van een luistertoets)

​We stellen van te voren vast wat precies de doelen van de bijlessen zijn en maken samen met jou een plan van aanpak. ​Het eerste gesprek beschouwen we als kennismaking. We gebruiken de kennismaking om je beter te leren kennen en samen een eerste opzet van een plan van aanpak te maken. Als je tevreden bent, gaan we verder en beschouwen we de kennismaking als eerste les.

Kom je er niet uit, of heb je vragen over andere vakken, neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Informatie
Klik hier voor contact
Klik hier voor de tarieven
Klik hier voor de voorwaarden