Huiswerkinstituten slaan handen ineen

Huiswerkinstituut Nijkerk, Huiswerk Coaching Hoevelaken en Huiswerkinstituut Hoogland hebben de handen ineen geslagen en vormen samen HuiswerkWijs.

De bedrijven blijven, resp. onder leiding van Peter Bankert, Alexander Gijsen en Hans Maaskant, zelfstandig maar zien het als een mooie kans om te gaan samenwerken op het gebied van kwaliteit en innovatie, maar ook door het gezamenlijk organiseren van cursussen, workshops en dergelijke.

Om deze samenwerking te vieren nodigen wij u uit voor een bijzondere avond. Op dinsdag 19 december 2017 geeft Marianne Linschoten, gezinscoach, een boeiende lezing over onze doelgroep; pubers. De volgende zaken komen onder andere aan bod:

  • Wat is de rol van ouders als opvoeder van een tiener?
  • Wat zijn de valkuilen in het opvoeden?
  • Wat heeft uw tiener van u nodig ?

Tijdens de avond is er volop gelegenheid voor vragen en discussie. Om half 8 staat de koffie klaar en kwart voor 8 beginnen we.

Komt u ook?

Stuur een e-mail naar om te laten weten dat u er ook bij bent en met hoeveel personen u komt. De kosten zijn €5,00 per persoon en de gehele opbrengst gaat naar Kika, het Kinder Kanker Fonds. Er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar dus reageer snel om teleurstellingen te voorkomen.

Tijdstip: 19 dec om 19.45
Locatie: Huiswerkinstituut Hoogland / Gebouw ‘t Driespan, Sportlaan 28, 3829AZ Hoogland